2016 18 030

Ny partner til Winspire: 30 års erfaring med ledelse og forretningsudvikling

Peter Sørensen er netop tiltrådt som ny partner i konsulentvirksomheden Winspire, hvor han fremadrettet vil arbejde med at tilbyde professionel og kompetent sparring til virksomheder under forandring.

Winspire er blevet en ny partner rigere. 52-årige Peter Sørensen, som siden 2014 har drevet sit eget konsulentfirma inden for ledelse, forretnings- og organisationsudvikling, er for nylig blevet en fast del af Winspire-teamet, der nu tæller otte partnere.

Peter Sørensen har 30 års erfaring med at udvikle og lede virksomheder. Winspire har derfor fået tilknyttet en sublim kompetence med et indgående kendskab til implementering af varige forandringer i komplekse og internationale organisationer.


- I over halvdelen af mit liv har jeg beskæftiget mig med at lede og udvikle forretninger. Jeg har været en del af virksomheder, der har gennemgået markante forandringer, internationalisering og udfordrende vækstforløb. De erfaringer tager jeg med mig videre i mit virke som konsulent, hvor jeg på relativt kort tid kan gå ind og rådgive ledelsen på et strategisk højt plan, siger Peter Sørensen.

I godt 12 år har Peter Sørensen arbejdet for det danske IT-firma SimCorp, hvor han efter kort tid blev ansvarlig for at etablere selskabet i Nordamerika. Det gik så godt, at Peter Sørensen i mere end syv år var direktør for SimCorp i USA, og da han vendte tilbage til Danmark, fik han mulighed for at lede SimCorps globale it-afdeling.

- Min erfaring fra SimCorp har gjort, at jeg ved, hvad der skal til for at skabe en sund forretning med motiverede har jeg som indehaver af mit eget konsulentfirma lykkedes med at gennemføre komplekse forandringsprojekter. Det arbejde ser jeg frem til at kunne fortsætte i Winspire.

Værdifuld ressource
I Winspire vil Peter Sørensen arbejde med projekter inden for blandt andet forandringsledelse, strategieksekvering samt strategisk rådgivning. Den specifikke sektor eller branche er ikke afgørende, da fokus er rettet mod mennesker og processer snarere end virksomhedens underliggende forretning.


- I Winspire er vi beærede over, at vi har fået en så kompetent og erfaren ressource som Peter Sørensen ombord. Han har en helt unik viden og forståelse for at understøtte ledere med de rette værktøjer og føre en organisation sikkert igennem forandringsprocesser. Det er en værdifuld evne, som uden tvivl vil kunne styrke vores arbejde med vores samarbejdspartnere, forklarer Managing Partner Anne Høyer.

Peter Sørensen kommer til at adskille sig fra andre konsulenter, der ofte er en fast del af kundens organisation.

- Min fornemste opgave er at være så usynlig i organisationen som muligt. Jeg er koblet på lederteamet for at kunne yde professionel sparring, som kan klæde dem godt på til at kunne sætte kursen for forandringen i virksomheden og sikre, at alle kan se, hvorfor det er nødvendigt at skifte spor og udvikle sig. Jeg bliver inddraget, når det er er nødvendigt frem for at være en del af kundens hverdag, forklarer Peter Sørensen.

”Forbandet” godt arbejdsklima
Hvad er det helt præcist, der kan få en erfaren, selvstændig konsulent til nu at teame op med Winspire?

- Jeg har bevidst valgt at være en del af Winspire, da der er et forbandet godt arbejdsklima. Intet mindre. Og det er både fagligt og socialt. Sammen står vi stærkere og kan gå ud i markedet og tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere den fulde pakke, når vi gør brug af hinandens faglighed og ekspertise. Det ser jeg som en enorm styrke, som jeg ser frem til at få til at spille godt sammen, slutter Peter Sørensen.

Winspire byder varmt velkommen til Peter som ny partner. Klik her, hvis du vil have et nærmere indblik i Peters kompetencer og faglige baggrund.

 

 

 linkedin-logo

 

Kontakt

Tlf: +45 21 72 81 99

Mail: info@winspire.dk