200 1

Ydelser

Winspire er den fortrukne partner, når større forandringsaktiviteter i organisationen skal igangsættes og have en hjælpende hånd. Vi har spillet afgørende roller i forbindelse med gennemførelse af større IT-projekter, fusioner, tilpasning af organisationer, og ved etablering af bedre samarbejdsstrukturer og kommunikation blandt medarbejdere.

Læs mere om vores tre kerneydelser herunder og hvilke forløb, vi tilbyder:


- Organisationsudvikling
- Projekt- og programledelse
- Processer

Vi bidrager til din forretning ved at:

 

  • involvere og engagere organisationen. For at forandringer skal blive solidt forankret i en virksomhed, skal alle involverede være en del af processen, så de kan forstå og føle sig ansvarlige for den nye strategi.

 

  • give vores samarbejdspartnere adgang til vores erfaringsbase. Vi er meget optaget af at finde det perfekte match mellem kunde og konsulent, både fagligt og personligt. Vi stiller op med en konsulent, der matcher jeres krav. Du opnår altid en løsning, der tager udgangspunkt i jeres virkelighed, og som er gearet til de metoder og processer, du ønsker at anvende.

 

  • tilbyde de rette værktøjer til at håndtere en ny situation. Nogle mennesker er klar til forandringer, andre er absolut ikke. Du kan stå i dilemmaet, at din organisation ikke er tilstrækkelig opmærksom på de forandringer, der sker omkring jer. Det ønsker du, at den skal blive, og har kan vi hjælpe med sparring og styring for at nå i mål.

 

 linkedin-logo

 

Kontakt

Tlf: +45 21 72 81 99

Mail: info@winspire.dk