5335 1

"This is not some sort of 'good thing' to write in your annual report, it is fundamental economics (…) from a competitiveness point of view on talent.”
- D. Barton, CEO McKinsey, om kønsdiversitet

'Fish can’t see water.'
-Titel på bog om national kultur og koncernstrategi, af K.  Hammerich og R. Lewis

 

 

 

Mangfoldighed på arbejde

 

 

Fra 'nice to have' til 'must have'

 
  • Har du brug for at tiltrække de bedste talenter til dit projekt eller din virksomhed?

  • Vil du positionere dig selv eller din virksomhed som en fremsynet, konkurrencedygtig organisation?

  • Ved du, hvad ubevidste fordomme er, og hvordan de forhindrer mangfoldighed?

  • Er mangfoldighed på din strategiske dagsorden?

 

”Lige børn leger bedst”. Det er bedst at holde sig til sin egen socialklasse og dermed til mennesker, der ligner én selv. Måske gav denne opfattelse mening, da verden var mindre og mere styret af lokale socialøkonomiske faktorer. Men i kraft af globaliseringen af vores arbejdspladser forhindrer den slags synspunkter faktisk talentoptimering. Forskning viser, at teams og bestyrelser med forskellig baggrund, kultur, kompetencer og evner, er særdeles handlekraftige. Mange organisationer synes, at mangfoldighed er godt, i hvert fald teoretisk set. Men i praksis består de ikke prøven. Hvordan går det for din organisation/dit team/dit projekt? Går I  i ens stribede skjorter? 

 

Sådan gør vi 

Vi øger din bevidsthed om, hvor vigtig mangfoldighed er og om, hvordan du bruger den bedst muligt i din specifikke situation.
Vi viser dig, hvordan ubevidste fordomme kan påvirke selv de mest fordomsfrie mennesker.
Sammen med dig analyserer vi dynamikken i din organisation og giver praktisk vejledning i, hvordan du kan undgå stereotyp tankegang – og ditto ansættelser.
Vi tilbyder en mangfoldighed af skræddersyede formater.

Det opnår du 

Du vil se, hvorfor mangfoldighed er afgørende, og du vil komme til at udforske, hvordan du på en synlig måde kan inkorporere det i kulturen på din arbejdsplads.

Det vil forbedre din profil som en organisation, der tager det konstante behov for at tiltrække forskellige slags talenter alvorligt og dermed forbedre din value-proposition for medarbejdere på både nationalt og internationalt plan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 linkedin-logo

 

Kontakt

Tlf: +45 21 72 81 99

Mail: info@winspire.dk