229 1

"Mål og prioriteringer ændrer sig hastigt og den toptunede organisation må nogle gange se sig overhalet af en virkelighed, der ikke helt svarer til den strategi og de intentioner, som var rigtige for kort tid siden."

 

 

 

Organisatorisk review

 
  • Når organisationen sine mål?

  • Er medarbejderne klædt på med de rette kompetencer?

  • Har ledelsen det rigtige fokus? 

  • Svarer processor og teknologi til opgaverne? 

 

Ofte mister organisationer vejgreb i forhold til de forventninger og udfordringer, der helt naturligt ændrer sig over tid.
Mål og prioriteringer ændrer sig hastigt, og den toptunede organisation må nogle gange se sig overhalet af en virkelighed, der ikke helt svarer til den strategi og de intentioner, som var rigtige for kort tid siden.
Winspire har gennemført organisatoriske reviews i mange forskellige funktionsområder i en lang række organisationer.
Vi hjælper med at matche organisationen op på de mål, kompetencer og processer, der er kritiske, for at møde ledelsens og kundernes forventninger.


Sådan gør vi 

Sammen med ledere og nøglemedarbejdere tilrettelægger vi en gennemskuelig proces, hvor vi afdækker succeskriterier, nuværende performanceniveau, og kvalificerer forslag til optimering.
Dokumentation gennem interviews med ledelse og væsentligste interessenter både internt og eksternt kortlægger de capabilities og potentielle optimeringer, der giver organisationen det bedste udgangspunkt for optimering.

Det opnår du 

Ud fra Standish modellen får organisationen et overblik over key performance på syv afgørende områder. Der udarbejdes et kvalificeret katalog med konkrete optimeringsindsatser, som kan igangsættes.

 

Implementering

For at sikre det bedste udgangspunkt for igangsættelse af forbedringsaktiviteter, udarbejdes implementeringsplan med estimering af investeringer og udbytter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 linkedin-logo

 

Kontakt

Tlf: +45 21 72 81 99

Mail: info@winspire.dk